Zwolle
Aalanden

Huiselijk, kleinschalig kinderdagverblijf in de Aalanden

Wij zijn een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf gevestigd in de wijk Aalanden te Zwolle. Deze locatie van kinderopvang MoreThanKidz is gevestigd bij het zorgcentrum de Rivierenhof aan de Zijpe 4 en staat bekend als MoreThanKidz Poppejans, locatie Aalanden. In één van de vleugels op de begane grond zijn drie groepen gevestigd. Mooie frisse kleuren en veel ramen maken het tot een gezellig kinderdagverblijf. Er is openheid gecreëerd. De kinderen kunnen door de ramen van de ene naar de andere groep kijken en veilig beleven wat zich buiten afspeelt.

De slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van de gang die de groepen met elkaar verbindt. Een grote buitenspeelplaats grenst aan de drie groepen, waar er heerlijk gespeeld kan worden.

Kinderen moeten zich veilig voelen bij ons kinderdagverblijf. Dit gebeurt door een hygiënische, veilige en aantrekkelijke omgeving. Maar ook door vertrouwde gezichten. Al jaren werken wij met een vast team van medewerksters. Voor uw kind moet het vooral leuk zijn. Wij bieden ze een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze spelenderwijs samen met andere kinderen hun eigen mogelijkheden leren ontdekken.

Niet voor niets zeggen wij dan ook;
Kinderopvang MoreThanKidz Poppejans: van huis en toch thuis!

Kinderopvang More Than Kidz biedt:


Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang


Kleinschalige opvang


Een gezellige en huiselijke sfeer


Een vast team van medewerksters


Flexibele opvangmogelijkheden


Ruime openingstijden


Zonnige Buitenspeelplaats


€ 8,02 per uur voor vaste dagopvang


Verlengde opvang mogelijk

Vaste kinderopvang 

U reserveert vaste dagen (dagdelen) voor uw zoon of dochter, dus elke week komt uw kindje spelen op bijvoorbeeld de hele dinsdag en donderdagochtend. Tijden van 07:30-18:00 uur.

Flexibele kinderopvang

Aan de hand van uw rooster bepaalt u voor de 15e van de lopende maand welke dagen u de volgende kalendermaand nodig heeft. U sluit met ons een contract af voor een bepaald aantal dagdelen per week en u mag zelf bepalen op welke dagen u de dagdelen in die week afneemt. Dat is flexibel.

Verlengde opvang

Verlengde opvang is opvang als aanvulling op de voorgaande opvangsvormen. Verlengd bij kinderdagverblijf MoreThanKidz Poppejans betekent dat we 's morgens eerder open zijn, om 07:00 uur, en dat we 's avonds later sluiten dan de reguliere opvang in Zwolle, namelijk om 18:30 uur. Deze opvangvorm wordt aangeboden in blokken van een half uur. 

Openingstijden

Op aanvraag eerder of langer geopend.

  • Maandag7.00 - 18.30
  • Dinsdag7.00 - 18.30
  • Woensdag7.00 - 18.30
  • Donderdag7.00 - 18.30
  • Vrijdag7.00 - 18.30

Extra opvang

Extra opvang is opvang waarbij er sprake is van extra opgenomen dagdelen.
Dit betekent dat u uw kind incidenteel meer dagdelen brengt dan in de plaatsingsovereenkomst is vastgelegd. Extra opvang moet vooraf bij de locatiemanager worden aangegeven. Deze extra opvang is alleen mogelijk wanneer er voldoende plaats is.

Oudercommissie

De oudercommissie stelt zich tot doel, om binnen het kader van de doelstellingen van kinderopvang MoreThanKidz, de belangen te behartigen van de ouders. Om als goede schakel te fungeren tussen MoreThanKidz en de ouders is een goede communicatie noodzakelijk.

Pedagogische beleidsplannen

Pedagogisch beleidsplan
Locatiespecifieke pedagogisch werkplan

GGD Rapporten
- GGD Rapporten

Gallerij

Prijzen


      Wat kost
      kinderopvang bij
      More Than Kidz?

Mobirise