Zuidwolde
Olivo

Kleinschalige kinderopvang en BSO Zuidwolde

Deze locatie van kinderopvang MoreThankidz is gevestigd in een prachtige villa grenzend aan het woonwijkcentrum Tonckenshuys, gelegen op een prachtige groene plek midden in Zuidwolde. De locatie ligt direct aan het Faliebergbos waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen en ontdekken.

Kinderopvang MoreThanKidz Olivo biedt kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar op deze locatie. Een stamgroep met 8 tot 10 kinderen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar, de dreumesgroep. En een stamgroep van 8 tot 10 kinderen van 2,5 tot 4 jaar, de peuters.

Daarnaast is er nog een basisgroep met kinderen van 4 tot 13 jaar, de BSO groep. 

Kinderopvang More Than Kidz biedt:


Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang


Kleinschalige opvang


Een gezellige en huiselijke sfeer


Een vast team van medewerksters


Flexibele opvangmogelijkheden


Ruime openingstijden


Zonnige Buitenspeelplaats


€ 8,02 per uur voor vaste dagopvang en € 6,89 per uur voor vaste BSO


Gelegen aan het bos

Vaste kinderopvang 

Vaste kinderopvang is opvang op van te voren vastgestelde dagdelen. Deze dagdelen zijn vastgelegd in de plaatsingsovereenkomst. Er geld een minimale afname van 2 dagdelen per week.

Flexibele kinderopvang

Ouders die een flexibele baan hebben en per maand of week hun uren doorkrijgen kunnen bij MoreThanKidZ Olivo terecht voor flexibele opvang. Er kan tot een week voor de opvangdatum doorgegeven worden welke dagen en uren opvang nodig zijn. Plaatsen zijn beperkt. In overleg met planning wordt bekeken of er flexibele opvang mogelijk is

Kinderopvang op maat

Er wordt een contract naar de wensen van de klant opgesteld. U kunt zelf bepalen hoeveel weken per jaar er afgenomen worden en welke uren op een dag u wilt afnemen. Kortom u betaalt alleen voor de uren opvang die er afgenomen worden, maar neemt wel een vast aantal uren per maand af.

Openingstijden

Op aanvraag eerder of langer geopend.

  • Maandag7.00 - 18.00
  • Dinsdag7.00 - 18.00
  • Woensdag7.00 - 18.00
  • Donderdag7.00 - 18.00
  • Vrijdag7.00 - 18:00

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is kinderopvang voor basisschoolkinderen. De opvang vindt plaats voor- en na schooltijd en in de schoolvakanties.

Oudercommissie

De oudercommissie stelt zich tot doel, om binnen het kader van de doelstellingen van kinderopvang MoreThanKidz, de belangen te behartigen van de ouders. Om als goede schakel te fungeren tussen MoreThanKidz en de ouders is een goede communicatie noodzakelijk.

Gallerij

Prijzen


      Wat kost
      kinderopvang bij
      More Than Kidz?

Mobirise