Over Ons

Als ouder wilt u werk en zorg zo goed en soepel mogelijk combineren. Bij ons draait alles om uw kostbaarste bezit: uw kind. Pas als alles voor uw kind goed geregeld is kunt u met een gerust hart naar uw werk. Een stukje van uw zorg en opvoeding willen wij graag met u delen en van u overnemen.

'Zorgen' is bij kinderopvang MoreThanKidz een veelomvattend begrip. Kinderopvang MoreThanKidz wil een kinderdagverblijf zijn waar kinderen en ouders optimaal worden voorzien in hun wensen en behoeften.

Omdat ieder kind een eigen karakter heeft en zich op een eigen manier - en in een eigen tempo - ontwikkelt, staat maatwerk bij ons voorop. Kinderopvang MoreThanKidz biedt professionele en persoonlijke aandacht, waarbij zorg, liefde en plezier centraal staan.

Naast deze begrippen richten we ons ook op het ‘ontzorgen’ van ouders. Kinderopvang MoreThanKidz heeft verstand van de wensen en behoeftes van zowel kind als ouder.

Op dit moment heeft kinderopvang MoreThankidz één kinderdagverblijf in Nieuw Buinen, één kinderdagverblijf in Groningen, één kinderdagverblijf in Zuidwolde en twee kinderdagverblijven in Zwolle.

Door op de onderstaande linken te klikken kunt u een samenvatting van het pedagogisch beleidsplan, het protocol klachtenafhandeling en het privacyreglement inzien. Op verzoek kunt u ook het volledige beleidsplan inzien. U kunt dit aangeven bij de locatiemanager.

Informatie / Rondleiding?

Als u informatie of een rondleiding wilt aanvragen kan dat via onderstaand telefoon nummer of via de knop hierboven!

0599 - 659 743

Openingstijden Kantoor

  • Maandag - Vrijdag8.00-17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten