Ouderapp

Met More Than Kidz ouderportaal staan ouders direct in contact met het kinderdagverblijf. Blijf dagelijks op de hoogte van alle leuke momenten tijdens de dag op de opvang. Met de app kun je foto’s bekijken, dagelijks schriftje inzien en berichten sturen met de medewerkers van de groep.

Functies

Afmelden, ruilen of extra opvang aanvragen? Factuur inzien? Je regelt het snel en gemakkelijk via (organisatienaam) ouderportaal. Je ontvangt de inloggegevens zodra je kind bij ons geplaatst wordt 

Smartphone

Een speciale Ouder-app voor smartphone en tablet maakt het nog toegankelijker. Wanneer heeft mijn baby de laatste fles gehad? Met wie heeft mijn kind vandaag gespeeld? Even doorgeven dat oma de kinderen vanmiddag komt halen? Met de (organisatienaam) -app is dit allemaal heel gemakkelijk!

Ouderportaal

Naast de mogelijkheid om de gegevens in te zien in de App die te downloaden is voor iOS en Android, biedt (organisatienaam) ook de mogelijkheid om in te loggen op het webportaal. Mensen die gebruik maken van een Windows-apparaat dienen sowieso in te loggen op het portaal van de kinderopvangorganisatie.

         
     Zoek in Google Play of in            de App Store op de naam            More Than Kidz
     Ouderapp

               Google Play Store
               Apple App Store

Mobirise