Stadskanaal Nieuw Buinen

Modern kinderdagverblijf op de grens van Stadskanaal - Nieuw Buinen.

Dit moderne, kleinschalig kinderdagverblijf biedt ruimte voor vijf groepen. De kleurrijke ruimtes zijn overzichtelijk en gezellig ingericht en zijn gesitueerd rondom de centrale hal. Deze nodigt de kinderen uit om heerlijk te spelen. De locatie, direct grenzend aan Stadskanaal, is gunstig om zowel vanuit Nieuw Buinen als Stadskanaal aan te rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn mooie buitenruimtes voor de kinderen. Er is kinderopvang voor kinderen tussen 0 en 13 jaar in de vorm van vaste en flexibele kinderopvang en buitenschoolse opvang. 

Kinderopvang More Than Kidz biedt:

Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang


Kleinschalige opvang


Een gezellige en huiselijke sfeer


Een vast team van medewerksters


Flexibele opvangmogelijkheden


Ruime openingstijden


Speciaal ingerichte babykamer

€ 8,02 per uur voor vaste dagopvang en
€ 6,89 per uur voor vaste BSO


Gratis ontbijtservice tussen 07.00 en 08.00 uur

Vaste kinderopvang
 

Vaste kinderopvang is opvang op van te voren vastgestelde dagdelen. Deze dagdelen worden vastgelegd in de plaatsingsovereenkomst. 

Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang biedt de mogelijkheid om een vast aantal dagdelen per week flexibel in te vullen. Zo kan bijvoorbeeld de ene week het kind van maandag t/m woensdag worden opgevangen en de andere week van woensdag t/m vrijdag.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is opvang voor basisschoolkinderen. De opvang vindt plaats voor- en na schooltijd en in de schoolvakanties. Wij brengen en halen uw kinderen met eigen vervoer van en naar school.

Openingstijden

Op aanvraag eerder of langer geopend.

  • Maandag      7.00 - 18.30
  • Dinsdag7.00 - 18.30
  • Woensdag7.00 - 18.30
  • Donderdag7.00 - 18.30
  • Vrijdag7.00 - 18.30

LRK nummer (kindertoeslag)

Voor de aanvraag van de kinderopvangtoeslag vraagt de Belastingdienst naar het registratienummer van het kinderdagverblijf of BSO in het Landelijk Register Kinderopvang. Deze registratienummers zijn 518861284 voor het kinderdagverblijf en 164560956 voor de BSO.

Oudercommissie

De oudercommissie stelt zich tot doel, om binnen het kader van de doelstellingen van kinderopvang MoreThanKidz, de belangen te behartigen van de ouders. Om als goede schakel te fungeren tussen MoreThanKidz en de ouders is een goede communicatie noodzakelijk.

Pedagogische beleidsplannen
& GGD Rapporten

Pedagogisch beleidsplan
Locatiespecifieke pedagogisch werkplan

- GGD Rapporten

Gallerij

Prijzen


      Wat kost
      kinderopvang bij
      More Than Kidz?

Mobirise